6 oktober 2021

She's golden - Communiekleedje - Tinny dress

 

Yep, hier ben ik nog eens. Met een heel eenvoudig naaisel,...

Niets spectaculairs, maar zeker zo schoon.

Een uitgestelde eerste communie... in oktober. Voor de foto's was een mooie nazomerdag voldoende. Op de heuglijke dag daarentegen was een rennen tussen (en door) de buien. Maar dat hebben we niet aan ons hart laten komen. Ze straalde en haar kleedje straalde met haar mee.


Een communie in de herfst, het is eens wat anders, maar we hadden in ieder geval bloemen à volonté voor de foto's, het feest én om mee te geven met de gasten!


Het stofje kocht ik begin september op de Stoffenverkoop in Geel. Het is een heel mooi ecru stof met een gouddraad doorheen geweven. Heel sober en toch extra feestelijk. Als patroon baseerde ik mij op een Tinny van StraightGrain die ik aanpaste naar een smalle fit. Ik voerde hem ook volledig zodat de rok mooi bol staat.Ecru kousjes erbij, knallende schoentjes

en als finishing touch, -Twee kersjes op de taart- een applicatie van PetitPourri.


"En gaat ze dat nu nog afdragen?" hoor ik jullie al denken... Oh jawel, het zit ondertussen al voor de tweede keer in de was (na een basket-bloedneus en vlekken van onze kat die ze natuurlijk vrolijk oppakt in haar beste tenue).  Kleren zijn bij haar om gedragen te worden. Punt. En gelijk heeft ze ;-)

 Bloemen - Den Hof Van Isschot - Kasterlee

Patroon: Tinny - StraightGrain

Stof - Stoffenverkoop Geel

Applicatie - PetitPourri


15 opmerkingen:

 1. Héél mooi !!!
  Eenvoudig, simpel,... maar daardoor zó chique,.. hélemaal mijn ding ����

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De snelste en eenvoudigste manier om je ex-minnaar, vrouw of echtgenoot binnen 12 uur zonder enige vertraging terug te krijgen. Ze houden van je en koesteren je Dr. Sacre, hij is een geweldige betoveraar hij bracht mijn ex-minnaar terug die het uitmaakte met mij 8 maanden geleden, nu houden we meer van elkaar en koesteren we elkaar meer dan wat ook ter wereld neem contact op met Dr Sacre op e-mailadres sacretempleofpower@gmail.com of WhatsApp of bel hem +2349076034359 voor hulp als je je geliefde mist

   Andrea Martin

   Verwijderen
 2. ��Binary scam recovery
  ��lost loan money recovery
  ��money laundry recovery
  ��Device hack
  ��Bank issues
  ��Access to school/company/fellowship/organization files
  ��Lost cars tracking
  ��fraud payment
  ��Access to cheating husband/wife device
  ��extending and subtracting of stamped file concerning a giving end line period of time
  ��tracing and recovering lost emails/conversations/contacts / and accessories
  ETC
  Firmwarehacks@gmail.com
  Firmwarehacks@gmail.com


  AS LOMG AS ITS TECHNOLOGY IT WILL BE HACKED , with firmwarehacks service you can get all of this and more done !!


  ❌ Binary Option, Forex and their likes are a means of making money but it’s more like gambling. There are no sure means to guarantee that a person could make profit with them and that’s why it can also be reasoned to be scam. Let’s not forget that some individuals even give you �� % guarantee of making profits and end up running away with your money. The internet today is full of Binary Option Recovery Scam, you see so much testimonies been shared about how a firm or Company helped them recover what they lost to Binary Options. But believe it, it’s just a way to lure more people and end up scamming them.

  ❌ You might have also come across some individuals that say they will give you guarantee on successful trades but they only end up as SCAMMERS as well. You here them say stuffs like 200% guaranteed in just 2 weeks and when you go into trade with them, they start telling you to pay profits percentage before you can get your income. These are all liars please avoid them. But if you have been a victim of this guys, then you should contact FIRMWARE now‼️

  ✳️The big Question is “Can someone Recover their money lost to Binary Option and Scam⁉️
  I will say yes, and will tell you how.

  The only way to Recovery your money back is by hiring HACKERS to help you break into the Firms Database Security System using the information you provide them with, Extract your file and get back your money. It seems like a really impossible thing to do, I will tell you, it should be impossible, but with the use of specially designed softwares known to HACKERS and Authorities (such as The FBI, CIA e.t.c) it is possible and the only way to recover your money.

  ✅FIRMWARE are a group of hackers who use their hacking skill to hunt down SCAMMERS and help individuals recovery their money from Internet SCAMMERS.
  We just need the contact details of the SCAMMERS and Paymnet Info and within 4-8 hours your money will be return to you.

  ✳️ You can contact us via the emails below-:
  firmwarehacks@gmail.com
  Firmwarehacks@gmail.com
  2022 ©️ All right reserved ®️

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De snelste en eenvoudigste manier om je ex-minnaar, vrouw of echtgenoot binnen 12 uur zonder enige vertraging terug te krijgen. Ze houden van je en koesteren je Dr. Sacre, hij is een geweldige betoveraar hij bracht mijn ex-minnaar terug die het uitmaakte met mij 8 maanden geleden, nu houden we meer van elkaar en koesteren we elkaar meer dan wat ook ter wereld neem contact op met Dr Sacre op e-mailadres sacretempleofpower@gmail.com of WhatsApp of bel hem +2349076034359 voor hulp als je je geliefde mist

  Andrea Martin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Koop goedkope nembutal pentobarbital pillen, vloeistof, poeder, SECONAL ONLINE TE KOOP, SECONAL en meer online.
  Koop nembutal online, bestel nembutal online, koop goedkope nembutal online.

  Neem contact met ons op via:  arcmeds4@gmail.com

  Ben je terminaal ziek, zwak, depressief en wil je je leven opgeven voor de pijn van de wereld? Bent u op zoek geweest naar een betrouwbaar en efficiënt middel om een ​​vreedzame dood te krijgen zonder uw geld te verliezen? Heeft u ooit gehoord van Nembutal Pentobarbital Sodium Solution Peaceful exit-medicatie? We zijn hier om u een vreedzame en betrouwbare oplossing te bieden.

  Als u Nembutal Online wilt kopen, dan bent u hier aan het juiste adres om uw aankoop te doen. Zoek niet verder, neem contact met ons op en koop Nembutal Online tegen een zeer betaalbare prijs. We hebben meer dan 9 jaar ervaring met het leveren van nembutal aan de Verenigde Staten, Canada, Europa, Australië, Afrika, Azië met een succesvolle levering van 99,9%.

  We zijn vastbesloten om de terminaal zieken echte hoop en eeuwige rust te geven. Wij verkopen Nembutal Poeder, Orale Nembutal Vloeistof en Nembutal Pillen. Door alleen uw leeftijd en gewicht door te geven, kunnen we u nauwkeurige informatie geven over prijs, verzending en betaling.

  Houd er rekening mee dat we 100% discrete en expresverzending van Nembutal wereldwijd doen en een restitutie-/retourbeleid hebben om maximale tevredenheid van onze klanten te garanderen. Als we u niet goed behandelen, vertel het ons en als we u goed behandelen, vertel het de wereld.
  We zijn 24/7 beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden met betrekking tot HOE NEMBUTAL ONLINE KOPEN, WAAR NEMBUTAL KOPEN, HET BESTE TYPE NEMBUTAL OM TE KOPEN enz. Stuur ons gewoon een e-mail en een van onze klantenservice-adviseurs neemt op tijd contact met u op .

  * Nembutal zelfmoord dosis,
  * Hoe Seconal te verkrijgen,
  * Hoe nembutal online te kopen,
  * Koop nembutal online,
  * Nembutal per postorder,
  * Hoe pentobarbital te verkrijgen,
  * Beste medicijnen voor een overdosis zelfmoord,
  * secundaire nembutal,
  * nembutal zonder recept,
  * nembutal pentobarbital natrium,
  * nembutal pillen online,
  * nembutal leveranciers,
  * Neem contact met ons op via:  arcmeds4@gmail.com

  Wij zijn een legitieme leverancier voor Nembutal. Beëindig het lijden, beëindig de pijn en beëindig je verdriet door Nembutal online te kopen bij de beste nembutal-leveranciers. 100% snel, betrouwbaar, betrouwbaar, het product is van hoge kwaliteit, overal toegankelijk, extreem puur, zowel Nembutal-poeder als vloeistof en pillen, de beste beslissing om te nemen. Vreedzaam sterven, waardig sterven, Vreedzame euthanasie, Vreedzame geest. Verbruik en bestelling naar behoefte te plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hoeft niet te wachten tot ze bij je terugkomen, als je van ze houdt en zoveel om ze geeft, neem dan contact op met Dr. Sacre voor hulp om je geliefde of ex-geliefde terug te brengen die het uitmaakte, als je van ze houdt, dat wil zeggen geen egoïsme ze houden eerder van je misschien was het een klein misverstand dat een probleem in je relatie veroorzaakte, Dr Sacre bracht mijn ex-man terug en vandaag zijn we één grote gelukkige familie, hij houdt van koester onze familie hij is gestopt met vreemdgaan via Dr Sacre hulp , Dr Sacre is de beste spreukgebruiker om mee te praten, hij geeft je het beste advies en helpt je om je relatie met je partner te herstellen via de onderstaande details
  E-mailadres: sacretempleofpower@gmail.com
  WhatsApp of bel: +2349076034359
  Ik deel dit om anderen te helpen en heeft anderen hulp gekregen door hun getuigenis

  mevrouw Claudia Michalski

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Compliment van de dag aan iedereen hier, ik beveel Angel Investment Loans aan aan iedereen die geïnteresseerd is in het krijgen van een lening, omdat ik net een hypothecaire lening van hen heb gekregen en hun diensten snel, betrouwbaar en betrouwbaar zijn. ze zijn getest en in tegenstelling tot andere bedrijven die ik tegenkwam in de periode dat ik nog steeds geen lening kon krijgen, ben ik ze voor altijd dankbaar en ben ik ze veel verschuldigd voor het waarmaken van mijn dromen. Ze bieden zowel korte als lange termijnleningen aan binnen een looptijd van 1-50 jaar, terwijl ze een leenbedrag aanbieden variërend van $ 5000 - $ 500.000,00 met of zonder onderpand maar zonder kredietcontrole. Stuur een e-mail naar: angelloaninvestor20@gmail.com

  Website: https://www.angelinvestmentnetwork.us

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo vrienden, wat ik op het punt sta te delen, kan nuttig zijn voor jou of voor sommigen die je kent, ik had nooit gedacht dat ik zo'n getuigenis zou schrijven, maar omdat ik wil dat andere mensen hun geluk vinden zoals ik het mijne heb gevonden. Ik leefde in de hel met mijn man die ooit een liefhebbende man voor mij was, na 5 jaar van ons huwelijk nam hij zijn plicht als mijn man niet meer op zich en was ook vijandig jegens mij, ik leefde in angst en ging bijna voor een echtscheiding. Ik las een artikel over huwelijksproblemen en snelle oplossingen toen ik Dr. Ajayi tegenkwam, een krachtige spirituele man die veel mensen heeft geholpen in hun relatieproblemen. Ik nam zijn contact op en sprak met hem over het gedrag van mijn man tegenover mij, hij vertelde me wat er moest gebeuren en ik deed zoals opgedragen en na een paar dagen begonnen te zijn met het werk met Dr. Ajayi, veranderde mijn man ten goede, ik was verrast toen hij een nieuwe auto voor me kocht om zich te verontschuldigen voor de verkeerde daden die hij mij heeft begaan en we leven nu in vrede. Allemaal dankzij Dr Ajayi, als je te maken hebt met een relatieprobleem, wees dan niet verlegen voor je probleem, neem contact op met Dr Ajayi op Whatsapp / Viber: +2347084887094 voor een blijvende oplossing voor je probleem.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt meneer voor uw echte spreuken. Dit is echt ongelooflijk, en ik heb nog nooit zoiets meegemaakt in mijn leven. Voordat ik u ontmoette, meneer, heb ik alle mogelijke middelen geprobeerd om mijn vrouw terug te krijgen, maar ik begon me te realiseren dat niets voor mij werkte en dat mijn vrouw veel haat tegen mij had ontwikkeld. Ik dacht dat er geen hoop was op hereniging met mijn ex-vrouw. Maar toen ik goede recensies las over hoe Dr. Ige Ajayi anderen hielp, besloot ik contact met hem op te nemen om het eens te proberen en ik deed alles wat hij me opdroeg en ik vertrouwde op hem en volgde zijn instructies op, net zoals hij me gegarandeerd heeft in twee dagen, en dat was precies toen mijn ex me belde. Meneer, we zijn nu meer tevreden dan ooit. Alles ziet er perfect en zo natuurlijk uit! Heel erg bedankt meneer voor uw authentieke en onbetwistbare spreuken. Zijn e-mail: drigeajayi@gmail.com of Whatsapp hem +2348130035939

  BeantwoordenVerwijderen
 9. GOEDE DAG, ik ben hier om u goed nieuws te brengen van PROF CINDY INVESTMENTS Leningaanbieding, blanco ATM-kaarten en Bitcoin-investeringen. Heb je geprobeerd een echte geldschieter te krijgen, ik kreeg mijn zakelijke lening van €640.000,00 van prof. Cindy Alberto VORIGE WEEK om een bedrijf op te starten. Heeft u een lege ATM-kaart of bitcoin nodig en was het een probleem om er een te krijgen? Hier is Prof Cindy Investments Blank ATM Card Offer, Lening Offer, Bitcoin/Recovery Offer gemakkelijk en betaalbaar te krijgen en het kan 48 uur nadat u uw bestelling bij haar heeft geplaatst bij u worden afgeleverd per e-mail profcindyinvestments@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...