13 februari 2021

Ferris - Fanny pack

 

 I love it when a plan comes together...


Op dinsdag spotte ik online een mooie handtas... cognackleurig met een zwart-witte riem. Op woensdag passeerde er een foto van K-bas op instagram met... een mooie zwart-witte tassenband. Dan draaiden er wat radertjes in mijn hoofd, kreeg ik op donderdag nog een suggestie van Madam K-bas over een nieuw patroontje, plus deskundige hulp bij de selectie van klikgesp, rits en schuifgesp.

En op vrijdag was mijn Fanny pack klaar!In het originele patroontje  maak je een riem van stof en hangt die met oogjes vast, maar aangezien ik de tassenband wilde gebruiken, maakte ik het patroondeeltje waar je die aan bevestigt een klein beetje breder. Voor de rest geen aanpassingen. Het is een leuk patroontje, dat vlot naait.Je kan trouwens kiezen tussen drie maten: S, M en Large. Ik ging voor de medium en ben tevreden. Mijn portefeuille en GSM passen er prima in!


 

Voor versteviging gebruikte ik Decovil H640. Het waren allemaal vrij kleine patroondelen, dus ideale restjesverwerking! De stof is een vintage canvas en alle fournituren kwamen van bij K-bas.

 

 

 


2 opmerkingen:

 1. LENDINGTREE® LENINGEN INC.


  Dit is goed nieuws van LendingTree inc, we bieden alle soorten leningen om aan uw gewenste wensen te voldoen. Of het nu gaat om een ​​lening om een ​​nieuw bedrijf te starten, een auto te kopen, een huis te kopen, nieuwe machines te kopen of uw schulden af ​​te betalen. Ik ben blij dat LendingTree, de meest vertrouwde online leningmaatschappij, hier is om te helpen. Neem contact met ons op via e-mail op (lendingtreegroupinc@gmail.com).

  Grote of onverwachte uitgaven kunnen bij iedereen op de loer liggen. Een persoonlijke lening krijgen voor onverwachte financiële problemen kan moeilijk zijn, zelfs zonder slechte kredietwaardigheid. Waar kunt u terecht als u een lening nodig heeft in Griekenland, Polen en Nederland? Het antwoord is de kredietverstrekker LendingTree, via (lendingtreegroupinc@gmail.com).

  Wanneer onverwachte regenval tijdens uw parade kost, laat LendingTree inc u helpen om dekking te vinden. Een persoonlijke lening kan de oplossing zijn om te voorkomen dat u overweldigd raakt wanneer de dagelijkse kosten van levensonderhoud beginnen op te lopen. Maar als u enkele minpunten op uw krediet heeft staan, kan het moeilijk zijn om het leningproduct te vinden dat u nodig heeft.

  Een lening krijgen via LendingTree inc is extreem snel en gemakkelijk. Of het nu gaat om een ​​persoonlijke lening, een autolening of een snelle lening, ons doel is om de beste online lening op de markt te zijn. De reden waarom u een lening afsluit, is geheel aan u. We vragen je niet om ons je leven te vertellen, maar we willen je helpen te bereiken wat je wilt.


  Neem vandaag nog contact met ons op via.

  E-mailadres: (lendingtreegroupinc@gmail.com)
  E-mailadres: (lending-tree@outlook.com)
  Website: www.landingtree.com

  Ga voor meer informatie naar (https://en.m.wikipedia.org/wiki/LendingTree)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeft u een snelle lening nodig om uw financiële behoeften op te lossen, wij bieden een lening variërend van $ 5.000,00 tot $ 100.000.000 Max, we zijn betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch, met 100% gegarandeerd We verstrekken ook leningen in (euro's, ponden en dollars) .) Het rentepercentage dat van toepassing is op alle leningen is (2%) als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op via e-mail: robertokennety@gmail.com of WhatsApp:+1 (313)636-6776.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...