13 februari 2021

Ferris - Fanny pack

 

 I love it when a plan comes together...


Op dinsdag spotte ik online een mooie handtas... cognackleurig met een zwart-witte riem. Op woensdag passeerde er een foto van K-bas op instagram met... een mooie zwart-witte tassenband. Dan draaiden er wat radertjes in mijn hoofd, kreeg ik op donderdag nog een suggestie van Madam K-bas over een nieuw patroontje, plus deskundige hulp bij de selectie van klikgesp, rits en schuifgesp.

En op vrijdag was mijn Fanny pack klaar!In het originele patroontje  maak je een riem van stof en hangt die met oogjes vast, maar aangezien ik de tassenband wilde gebruiken, maakte ik het patroondeeltje waar je die aan bevestigt een klein beetje breder. Voor de rest geen aanpassingen. Het is een leuk patroontje, dat vlot naait.Je kan trouwens kiezen tussen drie maten: S, M en Large. Ik ging voor de medium en ben tevreden. Mijn portefeuille en GSM passen er prima in!


 

Voor versteviging gebruikte ik Decovil H640. Het waren allemaal vrij kleine patroondelen, dus ideale restjesverwerking! De stof is een vintage canvas en alle fournituren kwamen van bij K-bas.

 

 

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...